UNDERVISNING

Coaching/instruktion
Som skuespiller ved jeg præcist, hvor det kan være svært at give slip på sig selv og udfolde sit talents fulde potentiale foran et kamera.

At performe foran et kamera, kræver at du er fuldt til stede i momentet og scenen/illusionen, ellers afslører du dig selv og din illusion. Med andre ord, du skal leve dig helt og holdent ind i din karakter og scenen.

Undervisning i interaktionsskuespil
Med udgangspunkt i mange års erfaring i interaktionsskuepil, tilbyder jeg undervisning i netop denne skuespilsform. Interaktionsskuespil er en særlig disiciplin, hvor du skal overbevise dit publikum på autentisk og naturlig vis samtidig med, at du skal involvere publikum i din scene.

Coaching/instruktion

Undervisningsform

Personlig coaching/instruktion.
Vi arbejder ud fra fx en monolog, tekster, scener eller bestemte følelser eller følelsesovergange, hvad som helst, som du ønsker at forbedre din performens på.

Tryg, fortrolig og personlig coaching/instruktion på præcist de punkter du ønsker at forbedre.

Indhold

Sammen analyserer vi tekst, scene, følelser mv. ud fra den konkrete opgave og taler igennem, hvad det præcist er du gerne vil forbedre i dit skuespil til kamera.

Vi optager, gennemgår og justerer på din performance ud fra de optagelser vi laver, så du selv kan se de løbende resultater vi i fællesskab arbejder henimod.

Målgruppe
Filmskuespillere.

Pris
Kontakt mig på telefon 2270 1316 eller pr. mail yvonne@profibermail.dk for et tilbud.

Ekstra mulighed
Ønsker du et længere forløb, hvor jeg agerer mentor for dig med løbende træning kan vi aftale nærmere omkring tid og pris.

Intensiv interaktisonsskuespil over 4 uger

Undervisningsform

6 timers direkte undervisning (3 gange a' 2 times varighed).
2 mellemlæggende perioder med hjemmeopgaver og øvelser.
Eksklusiv enkeltpersons undervisning

Indhold

Kroppen som instrument
De psykologiske centre
Mimik
Kropssprog
Følelser

Målgruppe

Skuespillere
Figuranter/simulatorer
Personer med direkte kundekontakt

Pris
Kontakt mig på telefon 2270 1316 eller pr. mail yvonne@profibermail.dk for et tilbud.

Udtalelser

30. marts 2020 (interaktiv skuespil)

For det første har der fra starten været en klar og gennembearbejdet linje i undervisningsmaterialet, som har fulgt de emner jeg på forhånd havde ønsker om.

Yvonne har både undervist grundigt i det teoretiske og guidet igennem forskellige øvelser.

Jeg har imellem timerne skullet levere video materiale og har modtaget en ærlig og konstruktiv kritik. Der har både været ris og ros.

Gennem hele forløbet har der været et stigende krav til min kunnen, men alligevel meget velafbalanceret.

Yvonne har i den grad været kompetent og meget dygtig til at guide og mærke hvor jeg har været i processen. Jeg har fået rigtig meget ud af de få timer ( 6 timer) fordi det har vekslet mellem teori og praksis med tid til at tænke, øve og mærke efter.

Yvonne har i den grad været inspirator og givet mange forskellige inspirationskilder til fordybelse af emnet.

Jeg har gennem forløbet følt mig holdt i hånden uden omklamring. Yvonne er så dejlig og hjertevarm, ærlig og dygtig, at jeg kun kan anbefale alle der har lyst til at lære noget om interaktion i skuespillet om at benytte sig af Yvonnes viden.

De bedste anbefalinger fra Karen Arndt (Simulator ved SoSu-uddannelserne).